Till innehållet Till sidfoten To English Till startsidan
Beställningstrafik

Winnie af Hamburgö

Behöver du tillfällig båttransport? Winnie af Hamburgö tar dig dit du vill runt Hamburgsund, Fjällbacka, Bovallstrand, Hunnebostrand och Grebbestad!

Hamnebukten Havskultur erbjuder också båtturer längs kust och skärgård i Norra Bohuslän (bl a Hamburgsund, Fjällbacka, Grebbestad, Hunnebostrand och Bovallstrand). Turer, transporter och företagsevenemang som t ex konferenser och special-arrangemang.

Winnie

Båten Winnie af Hamburgö är en Targa 32. Targa är rankad som en av de absolut sjösäkraste båtarna i sin klass. Winnie är utrustad med två toppmoderna och bränsleeffektiva dieselmotorer om vardera 370 hästkrafter, och går lika fint i 4 knop som i riktigt höga farter över 40 knop, vilket gör att räckvidden är mycket stor. Vill man åka fler än 12 personer, så kan vi ordna med fler båtar för större sällskap.

Hemmahamn: Hamburgö i Fjällbacka skärgård
Maxfart: 45 knop
Marschfart: 30 knop
Max antal passagerare: 12
Toalett finns ombord och självklart är båten fullt säkerhetsutrustad.

Skepparen

Skeppare på båten är Per-Anders Hurtigh från Hamburgö, som har gedigen utbildning med Fartygsbefälsexamen (Klass VII), Maskinbefälsexamen (Klass VIII), HSF-certifikat (Transportstyrelsens certifikat för handhavande av snabba fartyg) och International RIB-master. Han är även utbildad i passagerarsäkerhet, brandskydd, HLR och ABC-sjukvård.

Per-Anders har även bakgrund som yrkesfotograf.

Konferenser

Vi har dessutom samarbete med  konferensanläggningar, restauranger och hotell längs kusten, så vi kan arrangera båtresor ända från Särö söder om Göteborg till Strömstad i norr. Vi kan även ordna fler båtar för större grupper.

Låt oss skräddarsy din havsupplevelse i Norra Bohuslän!

Paket/Erbjudanden

Öppettider
073-7385000 Ring
E-post